Antrenorul formatiei Sahtior Donetk, Mircea Lucescu, a afirmat ca este multumit de victoria echipei sale in fata lui FC Barcelona, scor 3-2, chiar daca a contat doar pentru orgoliul jucatorilor, care au reusit sa-si ia astfel revanta, informeaza NewsIn.

"Victoria este foarte importanta pentru imaginea clubului. Este o provocare sa joci in fata Barcelonei pe Camp Nou. Vreau sa-l felicit pe Jose Guardiola, echipa lui de rezerve este la fel de buna ca cea a titularilor.
Sigur, au mai putina experienta, dar joaca foarte bine. Am ales tactica potrivita si am organizat foarte bine defensiva. Primul gol pe care l-am primit a venit pentru ca nu am reusit sa blocam contraatacul",
a spus Mircea Lucescu.

Tehnicianul a adaugat ca Barcelona a aratat ca o echipa mare, dar Sahtior a demonstrat ca nu este mai slaba. "Avem fotbalisti talentati si a fost o placere sa urmaresti jocul Barcelonei. Este dificil sa joci in deplasare in fata unei asemenea echipe. Cred ca in acest sezon au sanse mari sa castige trofeul european. Mi se parea mai logic ca Sahtior sa ocupe locul secund in grupa. Am reusit sa ne revansam fata de Barcelona pentru infrangerea dureroasa si nedreapta pe care am suferit-o la Donetk", a adaugat antrenorul roman.

"Am jucat in fata unei echipe foarte puternice. Am avut in fata jucatori de clasa mondiala, precum Hleb, Krkic sau Rodriguez. Am reusit sa profitam din plin de ocaziile pe care le-am avut si rezultatul este unul bun. Sper sa evoluam tot asa si in Cupa UEFA, unde cred ca Sahtior este capabila sa ajunga in finala competitiei", a spus fundasul roman Razvan Rat.

Sahtior a castigat cu 3-2 meciul disputat in deplasare in fata Barcelonei, iar gruparea din Donetk a terminat Grupa C pe locul 3, urmand sa evolueze in 16-imile Cupei UEFA.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.