Presa din Anglia scrie ca formatia londoneza Chelsea a avut unele emotii in partida cu CFR Cluj, castigata cu 2-1, dar nu va putea ajunge in fazele urmatoare daca presteaza acelasi joc, relateaza NewsIn.

"Misiune indeplinita, dar nimeni de pe stadionul Stamford Bridge nu s-a gandit aseara ca are in fata ochilor viitoare campioana a Europei. Este greu de crezut ca Barcelona sau Juventus, pe langa restul echipelor europene puternice, vor tremura in ghete daca vor intalni pe Chelsea in optimi. Golul lui Drogba a fost suficient sa infiga ultimul cui in cosciugul lui CFR Cluj, dupa ce fantoma care l-a bantuit pe Mourinho in ultimele sale ore la Chelsea parea ca i-a speriat si Luiz Felipe Scolari si oamenii lui", scrie Mirror.

Cotidianul englez scrie despre CFR ca a fost o echipa care a muncit din greu, bine organizata, dar a dovedit ca nu are calitatea sa emita pretentii nici macar in grupele competitiei. "Cand Kone a egalat, Scolari se gandea de rusinea pe care trebuie sa o infrunte la finalul meciului si pentru tot timpul cat va mai ramane la echipa. Kone, care juca la Rosenborg atunci cand Chelsea a remizat cu ei, scor 1-1, a dus la grabirea departirii dintre Abramovici si Mourinho. Din fericire pentru Chelsea, scorul din celalalt meci a ajutat-o", noteaza publicatia.

Tabloidul The Sun scrie ca Didier Drogba, supranumit "Contele Dragula", a reusit sa o invinga pe CFR Cluj, reusind "sa-si infiga dintii", in timp ce Sky Sports scrie ca jocul prestat de Chelsea nu a fost cel mai bun, dar mai importanta a fost victoria. "Scolari sustinea ca nu simte presiunea in functia de antrenor la Chelsea, dar avand in vedere modul in care se agita pe margine sugera altceva. Echipa oaspete simtea cu siguranta sangele si fundasii gazdelor au fost nevoiti sa intervina chiar si in careul de sase metri. Cluj a platit un pret mare pentru faultul lui Trica la Ballack. Romanul a luat un cartonas galben, dar raul a venit la lovitura libera executata de Deco, in timp ce Kalou a inscris fara sa fie marcat de vreun adversar. In ciuda victoriei, forma aratata de Chelsea nu a fost asa spectaculoasa", scrie sursa citata.

Capitanul lui Chelsea, John Terry, a afirmat ca jocul echipei sale nu a fost cel mai bun si este departe de ceea ce isi doresc ei si suporterii. "Trebuie sa jucam mai bine daca vrem sa obtinem mai mult. Lucrurile nu au mers chiar asa cum trebuia, dar sa nu intram in panica. Fanii stiu ca mai aveam multe de demonstrat in aceasta competitiei si in Premier League. Speram sa facem acest lucru cat mai devreme", a spus Terry.

Campioana Romaniei, CFR Cluj, a pierdut, marti, ultimul sau meci din Grupa A a Ligii Campionilor, in fata lui Chelsea, scor 1-2.

Acesta a fost ultimul meci al lui CFR in aceasta editie a Ligii Campionilor, competitie in care s-a aflat la debut. In precedentele 5 jocuri, campioana Romaniei a inregistrat urmatoarele rezultate: 2-1 cu AS Roma (in deplasare), 0-0 cu Chelsea (acasa), 0-1 (d) si 1-2 (a) cu Bordeaux si 1-3 cu AS Roma (a).
In celalalt meci al Grupei A, AS Roma s-a impus in fata lui Girondins Bordeaux, scor 2-0, pe teren propriu, si s-a calificat in optimile de finala ale Ligii Campionilor.

Clasamentul final al Grupei A: 1. AS Roma 12p, 2. Chelsea 11p, 3. Bordeaux 7p, 4. CFR Cluj 4p.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.