Marian Iancu nu mai vrea sa plece de la Timisoara.

Potrivit onlinesport.ro, omul de afaceri bucurestean a avut o intalnire cu autoritatile banatene, in care s-a facut pace intre cele doua tabere.

Primarul Gheorghe Ciuhandu, viceprimarul Adrian Orza, presedintele CJ Timis, Constantin Ostaficiuc, secretarul CJ Timis, Petrisor Nadastean, rectorul Universitatii Politehnica Timisoara, Nicolae Robu, si vicepresedintele clubului de fotbal, Emil Rosianu, au participat la intalnirea care a avut loc in sediul Universitatii Politehnica din Timisoara.

'Vom continua sub aceeasi forma, domnul Iancu vrea performanta si ne-a asigurat ca va investi in continuare. Mergem cu aceasta asociere de finantare, mai ales ca si Consiliul Judetean si-a manifestat aceeasi optiune', a spus.

La randul sau, Marian Iancu a confirmat ca va ramane la Timisoara, dar a refuzat sa faca prea multe comentarii: 'Totul e OK. Mai mult, sunt in vacanta, am venit din respect, am discutat, avem de munca'.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.