Fundasul Stelei, George Ogararu, considera ca internationalul roman al Fiorentinei, Adrian Mutu, este cel care a initiat disputa cu gruparii din Ghencea, care la randul lor au anuntat ca il vor injura pe toata durata partidei de miercuri.

'Mutu a si provocat intr-un fel scandalul dintre el si suporteri, dar speram sa aiba parte de surprize, desi el se asteapta sa castige maine', a spus Ogararu.

Declaratia stelistului vine ca urmare a afirmatiilor lui Mutu, care a precizat ca se asteapta la o atmosfera ostila in Ghencea.

'Probabil ma vor fluiera si injura tot meciul. Nu voi fi afectat chiar deloc, ci dimpotriva, voi fi motivat si mai mult. Sper sa batem Steaua si na ne calificam, restul chiar nu ma mai intereseaza', a fost de parere decarul echipei nationale intr-o declaratie postata pe site-ul sau personal.

George Ogararu a facut un apel la suporterii Stelei pentru ca acestia sa revina alaturi de echipa si sa o incurajeze in disputa cu Fiorentina, ultima din anul 2008.

'E un meci dificil pentru ca avem multi indisponibili. De aceea avem nevoie de suportul publicului si sper sa lase deoparte rafuielile personale cu domnul Becali sau Adi Mutu si sa fie alaturi de noi in incercarea de a ne califica in primavara europeana', a afirmat acesta, care va afla miercuri dimineata daca poate juca sau nu.

Fundasul imprumutat pana la vara de la Ajax a vorbit si despre rezultatele echipelor romanesti in Liga Campionilor, care nu au reusit niciodata sa treaca de faza grupelor.

'Champions League e o palarie mare, dar depinde cum o porti. Daca o porti cu grija, nu iti cade. Trebuie sa investesti mult, trebuie sa faci tot posibilul pentru a te ridica la nivelul celorlalte echipe', a conchis Ogararu.

Mijlocasul Florin Lovin considera ca Steaua va reusi sa isi spele imaginea din acest sezon cu o victorie impotriva Fiorentinei, care va aduce implicit calificarea in 16-imile Cupei UEFA.

'Trebuie sa fim atenti in acest joc pentru ca Fiorentina se bazeaza foarte mult pe atac. Cu un succes impotriva Fiorentinei putem salva acest sezon nereusit'.

Acesta a mai declarat ca traieste cu regretul ca Steaua nu a reusit sa se califice in optimile Ligii Campionilor, obiectiv pe care patronul il impusese la inceputul competitiei.

'Pentru noi este o dezamagire ca nu am reusit sa mergem mai departe in Liga. Ramanem cu speranta ca vom castiga titlul si la anul vom face o figura mai frumoasa in cea mai importanta competitie din Europa', a fost de parere si fotbalistul de 26 de ani.

Meciul dintre Steaua si Fiorentina va avea loc miercuri, de la ora 21:45, in Grupa F a Ligii Campionilor. Formatia italiana are nevoie de un egal pentru a se califica in 16-imile Cupei UEFA, in timp ce Steaua trebuie sa castige partida pentru a termina pe locul 3 in grupa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.