Fostul portar al Pandurilor Targu-Jiu, Ibrahim Dossey, a decedat marti dimineata, in jurul orei 2:00, dupa ce in urma cu trei saptamani iesise din coma profunda, prezentand semne incurajatoare de revenire, au declarat pentru NewsIn apropiati ai familiei fotbalistului.

Ghanezul fusese transferat luni dimineata la Spitalul Bagdasar-Arseni, specializat in tratamente neurologice post-traumatice si incepuse un program de recuperare.

Fotbalistul in varsta 36 de ani a fost ranit grav in dimineata zilei de 13 septembrie, atunci cand masina pe care o conducea, un Wolksvagen Polo, in apropierea localitatii Breaza, a derapat si a intrat pe contrasens, lovind un autoturism Dacia Logan, care circula regulamentar.

In urma impactului, au fost ranite patru persoane, dintre care Dossey cel mai grav, avand nevoie de interventia pompierilor de la descarcerare pentru a fi scos dintre fiarele contorsionate ale masinii.

Ghanezul a fost transportat la scurt timp la Spitalul Universitar Bucuresti in coma profunda, cu diagnosticul de traumatism cranio-cerebral grav, fiind operat de urgenta de medici.

In urma cu aproximativ o luna, Ibrahim Dossey a iesit din coma profunda, iar de curand reusise sa raspunda la stimuli, medicii afirmand ca are sanse mari sa isi revina.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.