Fostul antrenor al Stelei, Marius Lacatus, a afirmat intr-un interviu ca Fiorentina trebuie sa se astepte la o partida dificila in meciul decisiv cu Steaua, deoarece formatia pe care a pregatit-o are o mai mare experienta in cupele europene, informeaza cotidianul La Repubblica.
'Am demisionat dupa ce am pierdut meciul cu Lyon. Stiam ca francezii, alaturi de Bayern, sunt cele mai puternice echipe din grupa. Era dificil sa castigi impotriva lor, foarte dificil. Nu am vazut meciul Fiorentina-Lyon, dar cu putin noroc rezultatele puteau sa fie diferite. Noi am avut avantaj asupra lor, era 3-2, dar nu am reusit sa-l mentinem pana in minutul 90. Aceste puncte au fost decisive in clasamentul grupei', a afirmat Marius Lacatus.

Fostul tehnician al Stelei a explicat ca principala problema a reprezentant-o forta adversarilor din grupa, deoarece Bayern si Lyon au multi jucatori care evolueaza la echipele nationale si au o experienta mai mare in Liga Campionilor.

'Sper ca Steaua sa castige si sunt sigur de un lucru. Nu este usor pentru nimeni sa joace la Bucuresti, iar Steaua pe teren propriu poate castiga in fata oricarei echipe, chiar si impotriva celor puternice. Avantajul Fiorentinei este ca are doua rezultate la dispozitie, iar acest factor poate sa fie determinant', a adaugat Lacatus.

El s-a referit si la ostilitatea cu care poate fi primit Adrian Mutu in Ghencea: 'Eu cred ca fanii trebuie sa se gandeasca sa-si sustina echipa. Adrian a jucat si la rivalii de la Dinamo, nu cred ca are nimeni ceva cu el. Mutu este un jucator de nivel international, a jucat multe meciuri in conditii dificile, asa ca nu cred ca va fi influentat, el vrea sa evolueze cat mai bine pentru echipa lui'.

Steaua si Fiorentina se vor intalni la 10 decembrie, iar formatia pregatita in prezent de Dorinel Munteanu are nevoie de o victorie pentru a se califica in 16-imile de finala ale Cupei UEFA, in timp ce gruparea italiana poate obtine si un egal pentru a termina pe locul 3.

Clasamentul Grupei F: 1. Lyon 11p (5j), 2. Bayern Munchen 11p (5j), 3. Fiorentina 3p (5j), 4. Steaua 1p (5j).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.