"Astazi avem doar o sedinta de vizionare si pe seara, pe la 18:30, o sa le scot la o plimbare in jurul parcului. Sunt obosite si lovite dupa trei meciuri grele, dar slava Domnului nu avem probleme grave, doar cele obisnuite", a declarat, pentru NewsIn, selectionerul Radu Voina.

Selectionata tricolora s-a cazat in localitatea Struga, un oras situat in apropierea Ohridului, in sud-vestul Macedoniei.

Referitor la situatia portarilor, Voina a explicat: "Maine (n.r. marti), cu Spania, in locul lui Radulescu va fi Florentina Grecu, eu am incredere in ea. La antrenamente parca e baiat, asa este de energica. Chiar daca pana acum nu a jucat, ea la fiecare sedinta de pregatire a fost foarte muncitoare".

Romania a terminat neinvinsa Grupa A, impunandu-se in fata Ungariei (27-21), Frantei (30-25) si Danemarcei (27-25).

In Grupa 1 principala de la Ohrid, Romania va merge cu 4 puncte datorita victoriilor asupra celorlalte doua echipe calificate, Danemarca si Ungaria, care au acces cu doar un singur punct, deoarece au remizat intre ele in Grupa A.

Alaturi de Romania (4p), in Grupa 1 principala s-au mai calificat Danemarca (1p), Ungaria (1p), Norvegia (3p), Spania (2p) si Ucraina (1p).

Romania va mai juca in compania ultimelor 3 formatii, dupa urmatorul program: Romania-Spania, marti, ora 19:15; Romania-Ucraina, miercuri, ora 17:15; Romania-Norvegia, joi, ora 21:15. Primele doua echipe clasate in aceasta grupa se califica in semifinalele competitiei.