Paula Radulescu nu va avea nevoie de operatie dupa aceasta accidentare, dar selectionerul Radu Voina a precizat ca sportiva are nevoie de repaus. Portarita nationalei ar putea rata tot restul turneului final, iar in locul sau va intra in lot al treilea goalkeeper al nationalei, Florentina Grecu.

Paula Radulescu s-a accidentat in meciul cu Danemarca, ultimul din Grupa A a Campionatului European din Macedonia, la scorul de 22-19, atunci cand s-a intins dupa o minge trimisa de daneze spre poarta sa. Portarita nu a mai putut continua partida si a fost inlocuita intre buturi cu Luminita Hutupan Dinu.
Pe de alta parte, nationala a plecat luni spre Ohrid, acolo unde va diputa meciurile din prima grupa principala a turneului final. Handbalistele nu vor sustine niciun antrenament, ele urmand sa revina la pregatire marti.

Romania a terminat neinvinsa Grupa A, impunandu-se in fata Ungariei (27-21), cu scorul de 30-25 in fata Frantei, in timp ce cu Danemarca s-a impus cu scorul de 27-25.

In Grupa 1 principala de la Ohrid, Romania va merge cu 4 puncte datorita victoriilor asupra celorlalte doua echipe calificate, Danemarca si Ungaria, care au acces cu doar un singur punct, deoarece au remizat intre ele in Grupa A.

In Grupa 1 principala, alaturi de Romania (4p), Danemrca (1p) si Ungaria (1p) s-au mai calificat Norvegia (3p), Spania (2p) si Ucraina (1p). Romania va mai juca in compania ultimelor 3 formatii, dupa urmatorul program: Romania-Spania, marti, ora 19:15; Romania-Ucraina, miercuri, ora 17:15; Romania-Norvegia, joi, ora 21:15. Primele doua echipe clasate in aceasta grupa se califica in semifinale.