Cine indrageste ciclismul stie ce inseamna Turul Frantei: o combinatie ideala de peisaje mirifice, castele frantuzesti, trasee de-a dreptul extenuante si de departe cei mai buni ciclisti din lume. Insa in ultimii ani, parca Turul nu a mai fost la fel de spectaculos asa cum era pana in 2005. Care a fost cauza?
Lipsa recordman-ului american Lance Armstrong s-a vazut clar. Cel care a reusit sa castige de sapte ori cea mai importanta competitie din ciclism, a decis sa-si puna in cui adidasii speciali. Dar nu pentru totdeauna, asa cum am crezut in 2005. Lance a declarat acum cateva zile ca va concura in Turul Frantei din 2009, care este programat sa inceapa, ca de obicei, in data de 4 iulie. Mai mult chiar, celebrul american va pedala si in Giro d'Italia, cursa care va avea loc in luna mai. Sa nu credeti acum ca Lance are ca obiectiv principal castigarea unui nou titlu. Pare utopic sa mai credem asta din moment ce pauza l-a scos automat din forma si varsta de 37 de ani nu constituie un avantaj, chiar daca experienta sa este coplesitoare.

Mai multe detalii despre revenirea lui Lance Armstrong gasiti aici.


Despre autor:

Yuppy

Sursa: Yuppy


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.