Octavian Bellu, presedintele agentiei Nationale pentru Sport (ANS), priveste cu atentie negocierile pentru formarea noului guvern. si asta, pentru ca mandatul sau in fruntea ANS se incheie in momentul in care se anunta noul cabinet, cel care va conduce executivul avand sarcina de a numi si un nou sef al Agentiei, structura guvernamentala care are in sarcina conducerea sportului romanesc.

'Mandatul meu se incheie o data cu publicarea in Monitorul Oficial a noului guvern. Sa vedem, n-am negociat cu nimeni, nu am discutat cu nimeni, nu fac politica, nu sunt din nici un partid', spune Bellu intr-un interviu acordat Agerpres.

'Acum stiu poate mai bine ca oricine ce inseamna sa stai pe scaunul acesta, ce exista in spatele imaginii romantate a sportului romanesc, cu rezultate, cu medalii.

Lucrurile nu sunt atat de frumos colorate, sunt foarte multe probleme de la patrimoniu pana la modul de administrare a activitatii. Nu va fi usor pentru ca vine o perioada extrem de grea din punctul de vedere al finantarii.'