Campioana Romaniei a plecat ieri dimineata spre Anglia, pentru meciul de maine cu Chelsea, ultimul din Liga Campionilor

CFR Cluj se prezinta la Londra fara nici un obiectiv, fiindca a pierdut orice sansa de a mai salta de pe ultimul loc din grupa, insa campionii anunta ca nu au intrat in vacanta si ca isi doresc un rezultat bun pe 'Stamford Bridge'.

Singura motivatie a feroviarilor ramane probabila prezenta a unor scouteri trimisi de cluburi puternice, nume ca Dubarbier sau Culio fiind des rostite pe piata de transferuri din aceasta iarna. Alaturi de clujeni a plecat si Trica, jucator care a semnat deja un contract cu Anorthosis Famagusta, pentru care va evolua
de la 1 ianuarie si care se afla inaintea ultimei sale partide in tricoul visiniu.

Presedintele Iuliu Muresan a oferit momentul zilei de ieri, inainte de imbarcare, anuntand ca isi doreste ca Trica sa faca un meci bun pe 'Anfield Road', arena care apartine lui FC Liver­pool. In rest, declaratii optimiste, pline de speranta, in ciuda fap­tului ca Chelsea se va prezenta extrem de motivata, pentru ca in cazul unei infrangeri poate pierde calificarea in primavara Ligii Campionilor.

'E pacat ca este ultima partida pentru noi. Atat s-a putut. Baietii au incercat sa obtina mai mult, dar n-a iesit. Pentru prima participare eu zic ca e onorabil. Chiar daca pare imposbil, mi-ar placea sa terminam cum am inceput, adica sa facem un punct la Chesea.

Meciul e important pentru Chelsea, pentru noi conteaza doar la impresia artistica, la onoare. Vom incerca sa jucam bine si sa smulgem un punct lui Chelsea', a spus presedintele Muresan. Eugen Trica spera sa fie introdus in acest meci.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.