CFR Cluj se prezinta la Londra fara nici un obiectiv, fiindca a pierdut orice sansa de a mai salta de pe ultimul loc din grupa, insa campionii anunta ca nu au intrat in vacanta si ca isi doresc un rezultat bun pe 'Stamford Bridge'.

Singura motivatie a feroviarilor ramane probabila prezenta a unor scouteri trimisi de cluburi puternice, nume ca Dubarbier sau Culio fiind des rostite pe piata de transferuri din aceasta iarna. Alaturi de clujeni a plecat si Trica, jucator care a semnat deja un contract cu Anorthosis Famagusta, pentru care va evolua
de la 1 ianuarie si care se afla inaintea ultimei sale partide in tricoul visiniu.

Presedintele Iuliu Muresan a oferit momentul zilei de ieri, inainte de imbarcare, anuntand ca isi doreste ca Trica sa faca un meci bun pe 'Anfield Road', arena care apartine lui FC Liver­pool. In rest, declaratii optimiste, pline de speranta, in ciuda fap­tului ca Chelsea se va prezenta extrem de motivata, pentru ca in cazul unei infrangeri poate pierde calificarea in primavara Ligii Campionilor.

Citeste si:

'E pacat ca este ultima partida pentru noi. Atat s-a putut. Baietii au incercat sa obtina mai mult, dar n-a iesit. Pentru prima participare eu zic ca e onorabil. Chiar daca pare imposbil, mi-ar placea sa terminam cum am inceput, adica sa facem un punct la Chesea.

Meciul e important pentru Chelsea, pentru noi conteaza doar la impresia artistica, la onoare. Vom incerca sa jucam bine si sa smulgem un punct lui Chelsea', a spus presedintele Muresan. Eugen Trica spera sa fie introdus in acest meci.