Antrenorul Stelei, Dorinel Munteanu, spera ca Ogararu, Kapetanos, Stancu si Arthuro sa se refaca repede, deoarece nu are decat 13-14 jucatori disponibili pentru meciul cu Fiorentina, din Grupa F a Ligii Campionilor, relateaza NewsIn.

"Nu s-a schimbat nimic de ieri si pana azi in ceea ce priveste starea de sanatate a lui Kapetanos, Arthuro si Ogararu, Stancu. Ei nu intrat azi in programul de pregatire al echipei. Arthuro are torticolis la gat, iar Bogdan Stancu se recupereaza dupa o lovitura mai veche. In acest moment am doar 13-14 jucatori apti de joc pentru meciul cu Fiorentina. Sper ca ceilalti se vor reface cat mai repede", a spus Dorinel Muneanu, duminica, pentru NewsIn.

Tehnicianul a precizat ca dupa meciul cu Fiorentina va face o evaluare in urma careia va hotari ce jucatori vor pleca sau vor veni la Steaua. Munteanu a lasat sa se inteleaga ca, desi echipa sa a obtinut in tur un rezultat de egalitate, 0-0, pe terenul Fiorentinei, in meciul de la Bucuresti nu exista favorite: "Ambele echipe pot merge mai departe, sansele sunt de 50% pentru fiecare, e un meci fara favorita la calificare".

Intrebat daca la finalul meciului cu gruparea italiana, indiferent de rezultat, va merge sa-l salute pe Adrian Mutu, avand in vedere coflictele din trecut dintre atacantul Fiorentinei si Gigi Becali, Dorinel Munteanu a raspuns: "De ce nu? Eu si Adrian Mutu ne cunoastem foarte bine, am jucat cu el si la echipa nationala. Vom vedea ce va fi in functie de starea evenimentelor din timpul meciului".

Steaua va intalni Fiorentina, miercuri, de la ora 21:45, intr-un meci programat in Grupa F a Ligii Campionilor. In urma acestui joc una dintre cele doua grupari se poate califica in 16-imile Cupei UEFA de pe locul 3 care asigura prezenta in aceasta faza a competitiei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.