Fostul portar al Rapidului, Danut Coman, a declarat sambata ca actionarul George Copos nu a dorit ca el sa mai ramana la echipa si a anuntat ca a asteptat o oferta chiar si dupa ce a devenit liber de contract si este dispus sa negocieze si acum cu echipa din Giulesti, relateaza NewsIn.

"Domnul Copos nu si-a dorit niciodata ca eu sa mai raman. Eram un jucator cu personalitate, spunem lucrurilor pe nume si deranjam. Incet-incet au fost indepartati toti jucatorii din vechea garda. Eram apropiati de Razvan si aveam personalitate", a declarat Coman.

Fotbalistul a anuntat ca ar fi dispus sa accepte si acum negocieri cu fosta sa echipa. "Chiar si dupa ce am devenit liber de contract am asteptat o oferta de la Rapid. Nu s-a intamplat si sunt dispus sa discut chiar si acum", a spus Coman.

Fostul jucator rapidist a afirmat ca sumele vehiculate in presa au fost cu mult mai mari decat salariul propus in realitate si a adaugat: "Niciodata nu am cerut cel mai mare contract din echipa. Am gresit ca am avut incredere in anumiti oameni, care s-au dovedit ca nu sunt asa cum vor sa para la televizor".

Portarul a comentat si incercarea oficialilor gilusteni de a micsora salariile unor jucatori si a opinat ca nu este normal ca fotbalistilor sa li se propuna asa ceva. "Nu este vina lui Julio Cesar, si nici a lui Peseiro, ci a celor care a facut contractele si nu e normal sa le reduca acum salariile", a declarat Coman, care i-a laudat dintre straini pe portarul Andrade si antrenorul Peseiro.

Totodata, Coman s-a declarat sceptic ca giulestenii vor reusi performante cu multi jucatori straini in lot. "La Rapid niciodata nu se va face performanta cu bani multi, ci numai cu sufletul. Cu atatia jucatori straini echipa nu va fi asa iubita cum era pe vremea lui Razvan", a opinat fostul jucator.

Daniel Coman a marturisit ca a avut discutii cu echipele FC Timisoara, CFR Cluj si Standard Liege, insa a spus ca nu a luat nicio decizie pana in prezent. Totodata, el a anuntat ca nu se va duce niciodata la una din rivalele din Bucuresti, pentru ca ar dezamagi multa lume care a crezut in el.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.