Aproximativ 50 de suporteri ai formatiei Otelul Galati s-au strans sambata in fata magazinului oficial al Stelei si au scandat impotriva ros-albastrilor si a lui Janos Szekely, care a participat la deschiderea celui de-al 13-lea fan-shop al vicecampioanei, transmite NewsIn.

Fostul jucator al Otelului, Janos Szekely, actualmente la Steaua, care a participat la inaugurarea fan-shop-ului, a fost injurat de catre suporteri si gratulat cu apelative ca "Nesimtitule!" sau "Dobitocule!".

Fanii au scandat lozinci anti-Steaua si au cerut clubului din Ghencea sa deschida magazine de prezentare si in orasul Craiova: "Duceti-va la Craiova! Acolo va dau foc aia!".

Evenimentul care a marcat deschiderea celui de-al 13-lea punct de vanzare a produselor oficiale ale clubului Steaua a fost un fiasco total, doar 15 persoane fiind prezente la intalnirea cu Janos Szekely.

Steaua mai are deschise astfel de magazine in orase precum: Bucuresti, Brasov, Slatina, Alexandria, Oradea, Satu Mare, Buzau, Barlad, Bistrita, Moroeni si Constanta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.