Tehnicianul Dusan Uhrin a declarat, vineri, ca este multumit de performantele sale obtinute in perioada petrecuta la FC Timisoara, insa nu intelege de ce Marian Iancu refuza sa-i rezilieze contractul si vrea sa ii strice imaginea prin afirmatiile sale, transmite NewsIn

"Cred ca am fost pe drumul cel bun pentru a lua titlul chiar daca nu asta era obiectivul nostru, dar asta e, eu respect decizia conducerii. Sunt convins ca Iancu nu se va razgandi in cazul meu, am si eu demnnitate mea, nu mai pot sa trec peste asta. In acest moment nu am reziliat nimic si nu mai inteleg ce se intampla. Nu stiu de ce refuza domnul Iancu sa reziliem contractul si sa incheiem socotelile. Nu imi mai raspunde la telefon, iar domnul Chivorchian nu cred ca stie ce se intampla. Se tot vorbeste de meciul cu Dinamo si acele speculatii si pur si simplu mi se face rau. Nu am negociat in aceasta perioada preluarea vreunei echipe", a spus Dusan Uhrin.

Uhrin s-a declarat surprins de afirmatiile patronului Marian Iancu, dupa ce acesta din urma sustinea ca a fost luat la rost de tehnician intr-o convorbire telefonica pentru ca in Romania nu poti pregati doua echipe in acelasi sezon. "Nu e adevarat ca am vorbit la telefon marti si inca de doua ori. Noi am vorbit doar o data la telefon, luni seara. Nu e adevarat ce spune Iancu, nu aveam de ce sa intreb asa ceva. Sunt si la scoala de antrenori si e normal sa stiu asta. Prin declaratiile lui, Iancu a reusit sa ma puna intr-o lumina proasta", a precizat tehnicianul.

Tehnicianul ceh a mai spus ca, in ciuda despartirii nu tocmai amiabile de FC Timisoara, si-ar dori sa mai antreneze in Romania. "In acest moment nu negociez cu nicio echipa. Totusi, e posibil ca din vara sa ma intorc sa antrenez in Romania. Imi place fotbalul romanesc. Vreau sa precizez ca nu am niciun precontract semnat cu vreo echipa romaneasca sau cu altcineva. M-au contactat grupari din Cehia si din inca o tara, dar nu ma intereseaza acuma asta. Viata mea e fotbalul, nu am cum sa uit de Timisoara. Nu stiu ce voi face jumatate de an pentru ca e prea agitata aceasta perioada. Mi-am luat ramas bun de la jucatori, stiu ca sunt profesionisti si vor intelege situatia", a mai afirmat Dusan Uhrin.

In incheiere, acesta a mai dezvaluit ca este la Timisoara a trait experiente la care nu se astepta, iar fanii si jucatorii au fost cei care l-au tinut pe loc atata timp. "Vreau sa transmit suporterilor ca ceea ce am trait la Timisoara nu am trait nicaieri in cariera. Ei au fost singurii are au sustinut clubul cu adevarat. As dori ca scandalul sa nu continue pentru ca nu e bine deloc. Ceea ce m-a tinut aproape de acest club in ultima jumatate de an a fost suportul publicului, al acestor suporteri extraordinari si atmosfera din staff-ul meu, iar cu jucatorii am gasit calea de comunicare cea mai buna pentru a ne intelege", a conchis antrenorul.

Patronul echipei FC Timisoara, Marian Iancu, a anuntat marti seara ca va renunta la serviciile antrenorului Dusan Uhrin Jr, dar a refuzat sa explice cu exactitate motivele pentru care a luat aceasta decizie. "Luni ne-am intalnit pentru a pune la punct detaliile pentru retur, iar apoi a asistat la meciul Steaua-Urziceni alaturi de alte persoane. Apoi, m-a sunat sa ma ia la rost ca de ce nu poate antrena doua echipe din Romania in acelasi sezon. Nu mai am incredere in el", sustinea conducatorul banatean.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.