Organizatorul Masters Romania a prezentat o casa in contract si alta in realitate. Motivul pentru care Sever Muresan, promotorul Turneului Campionilor Romani, a schimbat casa-proiect si casa-reala este pentru a oferi invingatorilor premii palpabile.
Prima editie a National Tennis Championships - Mas­ters Romania a fost un succes, sustine nu doar organizatorul Asset Ma­nagement System SA, ci si cei care au fost implicati direct sau indirect la turneu.

'Inceputul a fost mai greu, finalul a fost de vis', spune promotorul Sever Muresan.

Premiile in obiecte, foarte atragatoare, i-au facut pe jucatori sa-si doreasca mai mult sa participe la acest turneu, desi unii dintre ei aveau o oarecare suspiciune in a le primi.

Cu toate acestea, orga­ni­zatorul s-a tinut de cuvant si a inmanat premiile imediat de cum a luat sfarsit prima editie a competitiei. Masinile au ajuns la finalisti, biletele la semifinalisti, iar laptopurile la ceilalti participanti.

Mai putin vilele in­vin­gatorilor de la Cor­beanca, in va­­­loare de 245.000 de euro.



Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.