Cu o medie de varsta de 23 de ani, Standard Liege face legea in UEFA sub comanda romanului. Echipa belgiana a invins miercuri cu 3-0 pe Sampdoria Genoa si a ajuns la trei victorii consecutive in grupe fara sa primeasca vreun gol.
Antrenorul roman Ladislau Boloni traieste o perioada fasta a carierei la carma echipei Standard Liege.

Dupa ce a refuzat in vara Rapidul, tehnicianul s-a indreptat spre clubul belgian, unde a reusit sa formeze o echipa de temut.

1-0 acasa cu FC Sevilla, 1-0 in deplasare cu Partizan Belgrad si 3-0 pe teren propriu cu Sampdoria sunt victoriile Standardului in grupa C a Cupei UEFA. Dupa ultimul succes, Standard si-a asigurat matematic calificarea in 16-imile de finala ale competitiei.

Boloni a aliniat miercuri seara o echipa din care faceau parte doar trei jucatori belgieni, a caror medie de varsta depasea cu putin 23 de ani. Lotul lui Standard este destul de echilibrat, chiar daca nu are in componenta jucatori cunoscuti.



Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.