Selectionerul Radu Voina a fost extrem de fericit dupa ce Romania a invins Ungaria cu 27-21 la CE de handbal.
Eliminata de Ungaria la JO de la Beijing, nationala feminina de handbal a Romaniei a reusit sa-si ia revansa in Macedonia. In chiar meciul de debut la Europene, Luminita Hutupan&Co. au trecut de jucatoarele maghiare cu scorul de 27-21.

'Sunt foarte bucuros pentru fete, pentru ele e cea mai importanta victorie, fiind prima si in fata Ungariei.

Cu tot respectul pentru adversara, rivalitatea este pe teren, dar am meritat victoria, care a venit pe aparare, dar si pe evolutia buna a intregii echipe, cu un plus pentru Luminita Hutupan in poarta. Am aratat de ce suntem in stare, trebuie sa continuam la fel.

Nu consider ca acesta a fost cel mai important meci din grupa. A fost important, dar nu cel mai important', a declarat antrenorul Radu Voina.

Pe langa cele doua puncte pretioase obtinute in clasamentul grupei, antrenorul roman, care se afla in premiera la carma unei echipe feminine, 'a castigat' si invidia multora dintre reprezentantii sexului tare.

'N-am mai pupat atatea fete in viata mea', a exclamat Voina. In urmatoarele doua meciuri din grupa, Romania va infrunta vineri Franta (ora 19.15, in direct la TVR 2) si Danemarca (duminica, ora 21.15, TVR 2).


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.