Dumitru Dragomir sustine ca nu vor veni alti investitori la Steaua, vorbeste despre iesirea din politica, drepturile tv, nationala si despre propriile conturi.
Cum e, domnule Dumitru Dragomir, fara politica?

Asta e. Sincer, insa, pe mine chiar nu m-a interesat sa mai ies. Am vrut sa-l ajut pe Vadim sa ia voturi pentru partid, atat!

Totusi, sa va invinga unul, „Bula“, parca nu este onorant. Am inteles ca aceasta este porecla celui care v-a invins.

Si eu ce sa-i fac daca asa ii zice, Bula. Asta e porecla lui. Tipul e primar la Colonesti, chiar e bun, e pentru oameni, ma bucur pentru el ca a iesit! E cunoscut, oricum, pentru ca e tatal lui Mircea Stan de la FC Arges!

Apropo, din ce stim noi nu mai sunteti membru PRM.
Ca v-ati fi dat demisia si in scris, si de la tribuna Parlamentului. In aceste conditii, cum ati candidat totusi pe listele partidului?

Asa este, dar e treaba mea cum am facut sa candidez!

Haideti sa trecem la fotbal. Sunteti de acord cu decizia lui Marian Iancu de a-l demite pe Dusan Uhrin?

Domne, in toata lumea dicteaza cel care are banul. Si eu as face la fel pe banii mei. Probabil ca a avut el un motiv bine intemeiat pentru care a luat hotararea asta. Stie el mai multe.

Altceva. Se spune ca Gigi Becali ar fi dispus sa vanda o parte din actiunile de la Steaua.

Ei, vinde! Cine vine, domnule, langa Becali? Cine e nebun sa se lege la cap cu Becali? Pe Gigi e bine sa-l cunosti, sa ai o relatie de amicitie, nu sa lucrezi cu el!

Dar Taher ramane actionar la Rapid?

Ha, ha. Ce teapa a luat, Doamne! Eu i-am spus de la inceput ce-l asteapta, dar nu m-a ascultat.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.