Mijlocasul formatiei americane LA Galaxy, David Beckham, a afirmat ca spera sa joace alaturi de echipa nationala a Angliei la turneul final al Campionatului Mondial din 2010, informeaza NewsIn

Anglia are mari sanse de calificare la turneul final, dupa ce a castigat cele patru meciuri jucate in preliminariile competitiei, iar Beckham, care va juca pentru cateva luni sub forma de imprumut la AC Milan, a afirmat ca spera sa fie in continuare in planurile selectionerului Fabio Capello, desi in 2010 va avea 35 de ani.

"Este important sa joc bine in fiecare meci si sa fiu in forma. Acesta este si motivul pentru care voi merge la AC Milan pentru cateva luni. Mi s-a dat sansa sa joc pentru unul din cele mai mari cluburi din lume, dar cea mai mare onoare este sa joci pentru tara ta. Vreau sa raman in vederile selectionerului, dar stiu ca fiecare partida conteaza. O sa fie grozav daca pot sa joc la Campionatul Mondial, iar echipa se descurca foarte bine pana acum", a afirmat David Beckham.

Fostul jucator de la Real Madrid a adaugat ca o calificare a nationalei Angliei va sterge din memoria suporterilor ratarea calificarii la EURO 2008. "Acum este important sa ne concentram, sa jucam la fel, chiar daca mai e mult de munca pana la calificare. Este o onoare pentru mine ca am 107 selectii, pentru ca a existat un moment in care nu credeam ca ajung la 95", a mai spus jucatorul in varsta de 32 de ani.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.