'Pe Dayro Moreno tot il astept sa explodeze, dar tot vad ca nu. Semedo nu mai are cum sa explodeze, pentru ca el atat poate. La el daca intra adversarul mai tare, se pierde. E un jucator bun doar de Liga I, si acolo cu echipele mai slabe. Lui Gigi Becali ii pare rau acum ca a dat banii pe Semedo', a spus Giovani Becali la GSPTV.

Acesta s-a aratat deranjat de atitudinea pe care a avut-o Dorinel Munteanu la numirea pe banca Stelei: 'O victorie cu Fiorentina l-ar pune cu picioarele pe pamant pe Dorinel Munteanu. Dupa aceea, el are destul timp cu Gigi Becali sa faca lotul Stelei. M-a deranjat ca Dorinel a venit foarte relaxat la Steaua. Aici e groapa cu lei. El sa vorbeasca dupa ce va califica echipa in Cupa UEFA. Steaua trebuie sa mearga cu Dorinel macar pana in vara'.

Giovani Becali a incheiat afirmand ca ii vede pe dinamovisti favoriti la titlu in acest sezon: 'Daca ma iau dupa clasament, Dinamo este favorita principala la titlu. CFR Cluj, Steaua, Timisoara si Rapid vor veni tare din urma. Unirea Urziceni va cadea in clasament si va juca in Cupa UEFA'.