Steaua l-a facut din nou pe presedintele dinamovist Cristi Borcea sa isi arunce televizorul pe geam dupa o victorie.

Succesul ros-albastrilor in fata Unirii Urziceni, obtinut gratie golului marcat cu fundul de Kapetanos, a facut ca Dinamo sa termine turul pe primul loc.

Astfel, actionarii 'cainilor' au fost obligati sa deblocheze primele jucatorilor. Suma totala este de aproximativ 400.000 de euro. Dupa ce Torje, Pulhac, Ropotan si Lucian Goian au petrecut pe ritmurile unei manele ce o ridica in slavi pe Steaua, si alti jucatori dinamovisti au recunoscut ca au sarbatorit una din victoriile rivalilor.

Cristi Borcea: 'Sunt bucuros ca suntem campioni de toamna, vom avea patru luni de liniste. M-am ofticat ca a dat gol Steaua pe final. Asa s-a intamplat si in meciurile cu Bistrita, CS Otopeni si FC Brasov, au castigat puncte pe final'.

Cristian Borcea nu a scapat de ce se temea. Seara de luni i-a adus presedintelui lui Dinamo doua suparari, una mai mare decat cealalta. Steaua, echipa pe care o uraste, a castigat intalnirea cu Unirea Urziceni si a ramas in lupta pentru titlu, la numai sase puncte distanta de ros-albi.

Mai mult decat atat, victoria celor din Ghencea a facut-o pe Dinamo campioana de toamna, ceea ce i-a bucurat pe suporteri si pe jucatori, dar nu si pe actionari.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.