Italienii au fost impresionati de jucatorul CFR Cluj in Liga Campionilor. In schimb, Catania a respins 'banii de paine' oferiti de ardeleni pentru repatrierea lui Dica.

Perioada de mercato din ianuarie ar putea aduce mutari importante in fotbalul romanesc, multi dintre componentii echipelor romanesti de top fiind in atentia unor grupari de afara.

In fruntea listei la posibile plecari se afla Sebastian Dubarbier, de la CFR Cluj.

Pe linga interesul mai vechi al celor de la Atletico Madrid, mai nou pe fir pare sa fi intrat Roma, italienii fiind impresionati de prestatia argentinianului cu pasaport francez in cele doua meciuri directe din Champions League.

Contingentul stelist este alcatuit din Radoi, deocamdata fara oferta concreta, Goian, dorit de Panathinaikos, si Ghionea, de asemenea fara ceva concret, iar mai nou l-a inclus si pe Nicolita.

Conform ziarului moscovit 'Sport', de Banel ar fi interesata Zenit Sankt Petersburg, acelasi jurnal inaintand si probabila suma de transfer, 5 milioane de euro.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.