Patronul Stelei, Gigi Becali, a declarat miercuri ca Dusan Uhrin nu a fost niciodata pe lista sa de posibili antrenori ai formatiei din Ghencea si sustine ca are informatii conform carora tehnicianul ar putea ajunge la CFR Cluj

"L-am vazut si eu in Ghencea pe Uhrin, nici nu am vorbit cu el, nu are nicio treaba cu Steaua. Lumea poate sa speculeze, dar nu e nimic adevarat. Pot jura. Uhrin nu vine la Steaua, cred ca va merge la CFR Cluj. Asta e parerea mea, eu asa banuiesc si asa am auzit", a spus Becali la GSP TV, dupa ce Marian Iancu a anuntat ca va renunta la serviciile lui Dusan Uhrin si i-a transmis ca s-ar bucura "daca ar antrena pe Steaua din vara".

Conducatorul Stelei a mai afirmat ca Banel Nicolita ar putea ajunge la Zenit Sankt Petersburg, insa momentan varul sau Ioan Becali trateaza in acest sens. "Nu am primi nicio oferta concreta pentru Banel. Eu i-am zis lui Giovani ca vreau cinci milioane de euro pe el. Sunt discutii pentru transferul lui Banel, dar nu e nimic concret. Giovani poate sa il vanda si cu sapte milioane, pe mine nu ma intereseaza, eu ii dau lui doua milioane comision", a adaugat Becali.

Acesta a mai dezvaluit ca a facut o oferta de un milion de euro pentru Alexandru Curtean de la Gaz Metan Medias, dar a fost refuzat, iar acum nu mai are nevoie de serviciile lui. "Imediat dupa ce a dat trei goluri Timisoarei am vrut sa dau un milion de euro pe el, dar cei de la Medias au cerut un milion si jumatate. Acum nu mai dau nici macar 500.000 de euro, nu-mi mai trebuie", a precizat Gigi Becali, care a adaugat ca nu se gandeste nici la Cristi Tanase de la FC Arges deoarece Cornel Penescu nu vrea sa il vanda.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.