Mijlocasul lui FC Brasov, Marius Maldarasanu, a declarat miercuri ca formatia ardeleana pastreaza sanse la calificarea in cupele europene si sustine ca victoriile cu Dinamo si Unirea Urziceni raman cele mai frumoase amintiri ale turului, transmite corespondentul NewsIn

"Cele mai frumoase momente ale turului au fost victoriile cu Unirea Urziceni, cand am invins in minutul 94, despre care pot spune ca a fost norocoasa, si cu Dinamo. In schimb, cea mai urata amintire este infrangerea de la Timisoara, cand am luat nu mai putin de patru goluri, jumatate din cele primite pana atunci. Totusi, nu trebuie sa ne dezamageasca acest rezultat, si AS Roma a pierdut cu 7-1 si a continuat", a spus Maldarasanu.

Mijlocasul afirma ca se astepta la un loc mai bun dupa finalul turului, insa considera ca FC Brasov are in continuare sanse mari sa se califice in cupele europene. "Sigur ca ma asteptam la mai mult, dar nu trebuie sa il maniem pe Dumnezeu, e bine si asa, suntem la sase puncte de locul trei, ceea e arata ca e un campionat echilibrat. Un moment psihologic important a fost poate meciul cu Rapid, pe care daca l-am fi castigat, probabil am fi intrat pe o panta ascendenta, am fi capatat incredere si poate nu mai aveam acea serie de egaluri consecutive", a adaugat acesta.

Maldarasanu considera CFR Cluj drept cea mai buna echipa din Liga I, chiar daca Dinamo este favorita la titlul de campioana. "Cea mai puternica echipa mi s-a parut CFR Cluj, dupa jucatorii pe care ii are, dar si dupa jocul pe care l-a prestat, chiar daca nu se afla pe un loc la care se asteptau, mai ales fiind si campioana en titre. Favorita la titlu e Dinamo, chiar daca si Urziceniul e langa ei. Nu stiu insa daca cei de la Urziceni sunt obisnuiti cu presiunea care se va exercita de-a lungul returului. Dinamo e favorita, desi nu a jucat stralucit, dar a acumulat puncte si asta e cel mai important. Totusi, vin din spate CFR si Steaua", a conchis veteranul in varsta de 33 de ani.

FC Brasov a incheiat turul de campionat pe locul 11, cu 23 de puncte acumulate, la 6 distanta de FC Timisoara, aflata pe pozitia a treia.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.