Tehnicianul lui FC Vaslui, Viorel Moldovan, a declarat miercuri, agentiei NewsIn, ca se felicita ca a acceptat oferta lui Adrian Porumboiu si e sigur ca va reusi sa califice echipa in Cupa UEFA daca vor mai fi transferati cativa fotbalisti de valoare

"Inceputul carierei mele de antrenor principal nu a fost rau, dar se putea si mai bine. Am reusit sa nu pierdem niciun meci in aceasta perioada si mai aveam nevoie de doua puncte pentru a ne indeplini obiectivul pentru toamna, dar sunt multumit. Am preluat echipa intr-un moment greu si am reusit sa o readuc sus din punct de vedere psihic", a spus Moldovan.

Fostul international crede ca a facut cea mai buna alegere atunci cand a semnat cu Vaslui: "Aveam mai multe oferte in acel moment, dar cea mai interesanta a fost cea de la Adrian Porumboiu. Ma felicit ca am ales sa preiau Vasluiul. Imi propun multe aici, sunt un tip pretentios in meseria asta, care are ambitii mari".
Moldovan considera ca poate incheia sezonul pe o pozitie care ii asigura calificarea intr-o cupa europeana, insa numai cu cateva achizitii de valoare. "Cred in potentialul echipei, si daca vom aduce cativa jucatori valorosi, putem sa ne indeplinim obiectivul si anume calificarea in Cupa UEFA. In urmatoarea perioada vom urmari mai multi jucatori din strainatate pentru ca nu vrem sa ne luam tepe", a afirmat tehnicianul.
Acesta sustine ca nu vrea sa mai achizitioneze fotbalisti straini decat daca sunt mai valorosi decat cei pe care ii are in lot: "Imi doresc la echipa doar jucatori care pot face diferenta. Strainii doar pentru asta ar trebui achizitionati, daca pot face diferenta, pentru ca altfel putem lua si jucatori din campionatul intern. Plus ca nu vreau sa iau jucatori de pe DVD, prefer sa ii vad pe viu".

Viorel Moldovan este dispus sa il reprimeasca in lot pe Marian Aliuta doar daca acesta isi va schimba atitudinea fata de fotbal. "Aliuta e sub contract cu noi, a avut divergente cu patronul, dar sper sa si le fi schimbat. Am avut o discutie cu el si i-am transmis ce vreau. Daca are chef de fotbal, il primesc, altfel nu cred", a opinat antrenorul lui FC Vaslui.

Cu fostul international pe banca tehnica, FC Vaslui a obtinut patru victorii si doua remize, calificandu-se totodata in sferturile de finala ale Cupei Romaniei. Moldovenii s-au clasat la finalul turului pe pozitia a 9-a, cu 25 de puncte, la patru distanta de ocupanta locului 3, FC Timisoara.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.