Atacantul lui Juventus, David Trezeguet, a declarat, miercuri, ca ar putea reveni la echipa nationala a Frantei, pentru a putea participa la Campionatul Mondial din 2010, si a adaugat ca le duce dorul colegilor de la prima reprezentativa, informeaza NewsIn

"Nu am vrut sa renunt la echipa nationala, dar asta a fost situatia. Acum ma gandesc ca turneul final din 2010 poate fi o realizare pentru mine si vreau sa particip la aceasta competitie. Intotdeauna mi-a fost dor de echipa nationala si de coechipierii mei de aici", a declarat David Trezeguet, care se afla in recuperare dupa o accidentare la genunchi si va reveni pe gazon in luna februarie.

Atacantul echipei italiene Juventus Torino a renuntat la echipa nationala in luna iulie a acestui an si a spus ca nu mai vine la reprezentativa pentru ca tehnicianul Raymond Domenech a fost reconfirmat in functie. Jucatorul nu a avut o relatie foarte buna cu antrenorul, care nu l-a convocat pentru Campionatul European din 2008.

Apoi, jucatorul a fost contactat de secundul nationalei, Alain Boghossian, care i-a spus ca ar fi nevoie de el, si impreuna cu Karim Benzema ar face un cuplu de atac foarte bun, dar fotbalistul a precizat ca prefera sa stea de vorba cu Raymond Domenech in caz ca se gandeste sa revina asupra deciziei sale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.