Rica Neaga a negat ca jucatorii din Ghencea s-ar afla in "silenzio stampa"
Walter Zenga, antrenorul Stelei, a declarat ca jucatorii sai resimt oboseala acumulata in ultimele meciuri si spera ca acestia sa revina mai odihniti dupa pauza prilejuita de partida Armenia - Romania, din preliminariile CM-2006. "E clar ca traversam o perioada de oboseala si vreau sa cred ca pauza competitionala datorata meciului echipei nationale va fi binevenita pentru a ne reface pentru ultimele cinci meciuri din acest sezon", a spus Zenga, comentand ultimele doua rezultate ale echipei sale, 0-1 la Parma, in Cupa UEFA, si 2-2 cu Bacaul, in campionat.

Antrenorul italian i-a laudat pe fotbalistii sai pentru egalarea tarzie din ultima etapa, cand Oprita a adus un punct in Ghencea in ultimele secunde ale intalnirii de la Bacau. "Acest rezultat a fost obtinut cu inima, cu sufletul, cu dorinta de a invinge", a comentat tehnicianul ros-albastrilor. Zenga a apreciat si ca infrangerea de la Parma nu opreste Steaua din cursa pentru calificarea in optimile de finala ale Cupei UEFA. "Stiu ca nu am jucat prea bine la Parma, dar nu este nimic pierdut, sansele de calificare raman intacte", a afirmat Zenga. Toate aceste declaratii au fost gazduite de site-ul oficial al gruparii din Ghencea, intrucat nimeni de la Steaua nu mai doreste sa dialogheze cu presa.

Totusi, Rica Neaga, atacantul liderului, a declarat intr-o emisiune televizata ca el si coechipierii sai nu se afla in "silenzio stampa", ci doar sunt suparati pe presa dupa meciul de la Parma. Conform atacantului stelist, jurnalistii romani prezenti la meciul din Italia au solicitat ca, la finalul intalnirii, alaturi de antrenorul Zenga, la conferinta de presa sa vina si trei jucatori, lucru care s-a intamplat, dar acestora nu li s-a pus nici o intrebare.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.