Steaua incheie turul pe locul 4, iar Urziceniul a ratat titlul simbolic de campion de iarna, care oricum ar fi trebuit sa ramana vacant dupa toamna 2008.
Turul de campionat s-a incheiat pe intuneric, in valatuci de ceata si cu o deviere norocoasa.

Golul chinuit al Stelei in poarta Urziceniului a fost suma fotbalului opac si dezordonat din aceasta toamna, in care ierarhiile se reflecta prea putin in valoare.

In plus, interesul parca n-a fost nicicand mai scazut pentru Liga I, statistica au­dientelor tv relevand o atentie invers proportionala cu uriasa investitie facuta in achizitionarea drepturilor tv.

Plasarea saptamanala a opt me­ciuri din noua pe un post de nisa, cu acoperire moderata la nivel national, a transformat publicul intr-unul apa­tic, asa cum si majoritatea echipelor s-au comportat in competitia interna.

Steaua nu a obtinut nici o victorie in intervalul 21 septembrie - 1 decembrie, dar asta nu a impiedicat-o sa termine pe locul patru prima jumatate a campionatului, 1-0 cu Unirea Urzi­ceni, in prima zi de iarna, neschimband registrul mediocru in care s-au miscat ros-albastrii.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.