Patronul Farului, Gheorghe Bosanceanu, a declarat, marti, ca a decis sa renunte la noua jucatori din lot in urma diverselor probleme de indisciplina create de acestia, dar si din cauza pretentiilor financiare exagerate in comparatie cu evolutiile din teren, transmite corespondentul NewsIn.

Conducerea clubului i-a pus pe lista de transferuri pe jucatorii Adrian Vlas, Razvan Farmache, Cristian Schiopu, Florin Maxim, Florentin Cruceru, Marius Nae si Dragan Gosic, de la prima echipa, si Tibor Moldovan si Florin Neaga, de la echipa a doua. Un alt jucator la care s-ar putea renunta este fundasul Ion Barbu.

"In cazul multora, aceasta decizie se impunea. In cea mai mare parte, nu si-au adus contributia la bunul mers al lucrurilor la echipa. Unii au creat probleme inclusiv disciplinare si de atitudine, iar la un moment dat, din cauza lor, situatia disciplinara era sa scape de sub control. Printre fotbalistii aflati pe lista sunt unii extrem de pretentiosi, dar care, atunci cand e sa isi faca datoria, uita ce face clubul pentru ei, uita ca nu le ofera doar o paine alba, ci cozonac. Din punctul meu de vedere, destui dintre acestia nu merita sa manance cozonac. Clubul ii plateste sa fie apti si sa joace, nu sa se dea loviti", a afirmat Bosanceanu.

Farul Constanta ocupa locul 14 in clasamentul Ligii I, cu 19 puncte acumulate dupa 17 etape.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.