Publicatiile spaniole noteaza ca Valencia traverseaza o "criza financiara acuta" si anunta ca oficialii gruparii iberice nu mai dispun de fondurile necesare pentru a achita salariile jucatorilor, precum si datoriile la banci, informeaza NewsIn.

Sursa citata scrie ca in conturile finalistei Ligii Campionilor din 2000 si 2001 nu mai exista lichiditati, iar situatia poate deveni "dramatica" daca oficialii clubului nu ajung la o intelegere cu reprezentantii bancii Bancaja, de unde Valencia a imprumutat o suma importanta de bani.

Conducerea gruparii de pe Mestalla este nevoita sa caute solutii pentru a plati pana la data de 31 decembrie datorii ce insumeaza mai mult de 50 de milioane de euro. In conditiile de fata, negocierile care se vor purta in cursul acestor zile intre oficialii Valenciei si reprezenatii institutiei financiare care a imprumutat clubul devin cruciale.

Presa iberica sustine ca situatia in care se afla fosta echipa a lui Adrian Ilie este una "extrem de delicata, in ciuda calmului pe care il afiseaza oficialii clubului".

Valencia a invins in etapa precedenta de campionat pe Betis Sevilla, scor 3-2 si ocupa locul 3 in Primera Division, la cinci puncte distanta de liderul FC Barcelona.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.