Formatia spaniola Atletico Madrid a anuntat, astazi, ca a primit mai multe amenintari cu moartea, chiar inainte de meciul din Liga Campionilor programat la 9 decembrie, informeaza Reuters.

Mai mult de 100 de email-uri si faxuri au ajuns pe adresa formatiei din Madrid, in special ca sprijin pentru suporterul lui Marseille, Santos Mirasierra, care este inca retinut in Spania dupa ce au avut loc incidente in meciul dintre cele doua echipe din Grupa D, din 1 octombrie.

Textele sunt scrise in franceza, spaniola si engleza, iar presa spaniola a publicat o parte dintre ele, in care sunt amenintari pentru fanii care vor sa asiste la meciul din 9 decembrie, contra lui Marseille.

Mirasierra, care a fost acuzat ca a agresat un politist, risca opt ani de inchisoare, iar miercuri, la Madrid, va primi verdictul. Unele mesaje ameninta ca opt fani vor fi ucisi daca suporterul formatiei Marseille este condamnat.

Reprezentantii gruparii spaniole i-au anuntat pe suporteri de riscurile la care se supun in cazul in care efectueza deplasarea. UEFA a decis initial ca Atletico sa joace meciurile la 300 de kilometri distanta de Madrid, apoi a hotarat ca echipa sa evolueze doua meciuri cu portile inchise, iar in final sanctiunea a fost redusa la un meci fara spectatori. Echipa a jucat respectivul meci contra lui PSV, partida castigata cu 2-1.

La 9 decembrie, in ultima etapa a Grupei D, vor avea loc meciurile PSV-Liverpool si Marseille-Atletico.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.