Oficialii clubului englez Everton vor incerca sa obtina in luna ianuarie semnatura internationalului suedez de 37 de ani, Henrik Larsson, care in prezent evolueaza la Helsingborg, pentru a suplini absenta atacantului nigerian Yakubu Ayegbeni, indisponibil pana la finele sezonului, informeaza NewsIn.

Managerul gruparii din Liverpool, David Moyes, a incercat inca din vara sa-l aduca la echipa pe fostul jucator al lui Celtic si Feyenoord, dar clubul scandinav a refuzat orice negociere la acea vreme.

Publicatiile sportive noteaza insa ca tranzactia are in prezent mai mari sanse de reusita deoarece campionatul Suediei se afla in pauza competitionala de iarna si se reia abia in luna aprilie.

Sursa citata mai scrie ca oficialii lui Everon au motive sa fie optimisti intrucat Larsson a anuntat recent ca nu a renuntat la "ideea de a mai evolua din nou in strainatate".

Altfel, internationalul suedez in varsta de 37 de ani a mai trecut printr-o experienta similara la inceputul anului 2007, cand a jucat trei luni sub forma de imprumut la Manchester United. Acesta va trebui sa il inlocuiasca in atacul lui Everton pe nigerianul Yakubu Ayegbeni, care s-a accidentat grav in ultima etapa de campionat si va rata restul sezonului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.