Conducerea clubului olandez Ajax Amsterdam a recunoscut, marti, ca se afla in negocieri cu oficialii lui Real Madrid, echipa care vrea sa-l achizitioneze in luna ianuarie pe atacantul Klaas Jan Huntelaar, informeaza NewsIn.

"Ajax se afla in discutii cu Real Madrid privind o posibila trecere a lui Huntelaar la formatia spaniola, in luna ianuarie", se arata intr-un comunicat postat pe site-ul clubului batav.

Publicatiile sportive noteaza ca formatia madrilena ar fi dispusa sa achite in schimbul jucatorului de 25 de ani aproximativ 20 de milioane de euro si asteapta un raspuns din partea gruparii olandeze in urmatoarele 48 de ore.

Oficialii campioanei Spaniei si-l doresc pe internationalul olandez inca din luna ianurie pentru a suplini absenta conationalului sau, Rud Van Nistelrooy, indisponibil pana la finele sezonului.

Huntelaar a fost cumparat de Ajax cu 9 milioane de euro la inceputul anului 2005 de la Heerenveen si a marcat 75 de goluri in 90 de meciuri pentru actuala sa echipa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.