Presedintele executiv al Politehnicii Iasi, Sorin Boca, a declarat, marti, ca situatia antrenorului Ionut Popa este incerta si exista sanse ca tehnicianul sa paraseasca echipa, mai ales ca gruparea din Copou ocupa in prezent un loc retrogradabil, transmite NewsIn.
"Deocamdata, situatia antrenorului este incerta. Ionut Popa este sub contract cu noi, dar inca nu stim daca va continua sau nu. In scurt timp se va intruni Consiliul de Administratie si vom analiza activitatea echipei si a antrenorului in turul campionatului, apoi se va lua o decizie. Sunt sanse sa plece, dar la fel de bine poate sa continue cu noi. Cert este ca, in cazul in care va pleca, contractul va fi reziliat pe cale amiabila. Din moment ce echipa se afla pe un loc retrogradabil, inseamna ca nu sunt multumit de activitatea echipei in tur", a declarat Boca.

Oficialul gruparii din Copou a adaugat ca Politehnica Iasi a incheiat turul pe locul 15, primul retrogradabil, si "din cauza arbitrajelor, ca sa nu mai spun de atmosfera tensionata generata de lipsa banilor".

La finalul turului editiei 2008/2009 a Ligii I, Politehnica Iasi ocupa locul 15, cu 16 puncte.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.