Gloria Bistrita s-a impus luni cu scorul de 2-0 in fata Gloriei Bistrita in etapa a 17-a a Ligii I, intr-un meci in care oaspetii au ramas inca din minutul 2 in inferioritate numerica, transmite corespondentul NewsIn

Gloria Bistrita: Albut - Frasinescu (Achim 73), Joao Pedro Azevedo, Ciuca, Miclaus - Hora (E. Diogo 46), A. Muresan, Enescu, Velcovici (C. Petre 67) - Coroian, Silvasan. Antrenor: Ioan Ovidiu Sabau

Gloria Buzau: Arcaba - Nejneru, Filip, Vlaicu, L. Diogo - D. Popa (Jaber 70), Tavares, Aziz (Cretu 53), Ramos Moreira (Barbu 5) - Vigariu, Cl. Ionescu. Antrenor: Mario Marinica

Cartonase galbene: -
Cartonas rosu: Arcaba 2

Arbitri: Aurelian Bogaciu - Adrian Vidan, Corneliu Fecioru
Stadion: Gloria; Spectatori: 6.000

Cum s-au marcat golurile:
1-0, min. 11: Coroian a deschis scorul cu un sut la coltul stang din interiorul careului.
2-0, min. 39: Cristian Silvasan a impins mingea in poarta din 3 metri, dupa un corner executat de pe partea dreapta, la care Coroian a deviat balonul cu capul, pe spate, pana la el.

Buzoienii au ramas cu un om mai putin pe teren inca din minutul 2, cand portarul Arcaba a fost eliminat pentru un hent in afara careului. Cateva minute mai tarziu, antrenorul Mario Marinica l-a scos din teren pe Ramos Moreira, pentru a-l putea introduce pe portarul de rezerva, Mihai Barbu.

Asistentul Cornel Fecioru, care activeaza ca arbitru din 1995, s-a retras la acest meci. Arbitrul a fost felicitat inaintea inceperii partidei si a primit flori si o placheta din partea Federatiei Romane de Fotbal.
Din cauza afluentei mari de spectatori, cu cinci minute inainte de inceperea partidei, intrarea a fost lasata libera, pentru a putea intra toti doritorii. La acest meci, intrarea a fost gratuita.

Gloria Buzau incheie turul campionatului fara nicio victorie. In cele 17 etape disputate, buzoienii au obtinut doar 3 puncte, venite in urma remizelor cu FC Arges, Steaua si Poli Iasi.

In urma acestei victorii, Gloria Bistrita a acumulat 21 de puncte si a urcat pe locul 12 al Ligii I.
Cele doua echipe s-au mai intalnit pana la acest meci doar de doua ori in Liga I, si fiecare formatie obtinuse cate o victorie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.