Internationalul roman Adrian Mutu i-a multumit portarului francez Sebastien Frey pentru ca i-a oferit banderola de capitan al Fiorentinei in partida de duminica cu AS Roma, desi acesta din urma fusese desemnat initial de Cesare Prandelli sa indeplineasca rolul respectiv, informeaza NewsIn

"Gestul pe care l-a facut Frey mi-a facut o foarte mare placere, la fel si faptul ca antrenorul Prandelli a fost de acord in aceasta privinta. Sa fiu capitanul Fiorentinei este o mare onoare pentru mine", a opinat decarul echipei nationale.

Mutu (29 de ani) a mai spus ca evolutia sa in partida cu AS Roma nu a fost "suficient de buna", dar a precizat ca echipa sa nu merita sa piarda: "Dupa parerea mea, un rezultat de egalitate era mai echitabil. Suntem tristi cu totii pentru ca ne intoarcem din aceasta deplasare fara niciun punct, deoarece Fiorentina si-a creat ocazii din care putea marca si, per ansamblu, nu a facut nu joc rau".

Fiorentina, adversara Stelei din Grupa F a Ligii Campionilor, a pierdut duminica in deplasare cu AS Roma, adversara lui CFR Cluj din Grupa A a Ligii Campionilor, scor 0-1, intr-un meci contand pentru etapa a 14-a din campionatul italian. Singurul gol al intalnirii a fost reusit in minutul 59 de capitanul gazdelor, Francesco Totti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.