'Cainii rosii' au dedicat succesul cu FC Arges celor patru 'manelisti', sanctionati de sefii clubului si intrati in dizgratia fanilor

Dinamo a castigat meciul din 'Groapa' cu FC Arges (2-0) si, daca Unirea Urziceni nu reuseste macar un egal in Ghencea, astazi, cu Steaua, va fi campioana de toamna.

'Cainii rosii' au dedicat victoria celor doi exclusi, L. Goian si Pulhac, dar si lui Torje si Ropotan, huiduiti de fani dupa scandalul bahico-manelistic de la inceputul saptamanii trecute.

Adrian Cristea si Miran­da au marcat pentru Dinamo, dar numai dupa ce pitestenii au ramas in 10 oameni, Poenaru fiind eliminat in minutul 56 pentru hent in careu (a fost si penalty, dar Danciulescu a ratat!).

Ba, mai mult, la faza primului gol, FC Arges nu a contat nici pe N. Dita, care nu primise acceptul lui Draganescu sa revina pe teren dupa ce a primit ingrijiri medicale.

Desi la meci au asistat doar 2000 de spectatori, dintre care 200 au fost fani ai Argesului, Torje si Ropotan au avut viata grea sambata seara, fiind chiar inlocuiti de Rednic in ultima jumatate de ora a partidei.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.