Inaintea meciului Steaua-Unirea Urziceni, patronul 'ros-albastrilor' i-a cerut finantatorului ialomitenilor sa-i inapoieze o datorie de 10 milioane de euro.

Steaua nu a castigat niciun meci din ultimele 13, iar astazi intalneste Unirea Urziceni.

Becali a simtit importanta meciului si pune presiune suplimentara asupra oaspetilor.

Inainte de meciul dintre Steaua si Unirea Urziceni de astazi au aparut speculatii privind o eventuala intelegere intre patroni. Dumitru Bucsaru s-a imprumutat inca din sezonul trecut de o suma importanta de bani de la Gigi Becali.

Din cei circa 200 de milioane de euro pe care ii avea in cont, Becali i-a dat initial lui Bucsaru aproximativ cinci milioane de euro. Acesta din urma pare sa mai fi apelat ulterior la inca un imprumut de la patronul Stelei.

Apropiatii celor doi spun ca Bucsaru i-ar datora lui Becali, cu tot cu dobanda, circa 10 milioane de euro. In plina criza financiara, Becali vrea sa-si recupereze datoria care ar fi trebuit achitata macar in parte pana acum.

Problema consta in faptul ca nici Bucsaru nu a fost ferit de efectele crizei, astfel ca i-ar fi greu sa achite intr-un timp scurt o suma mare de bani.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.