Finalul turului de campionat este foarte tensionat la cele trei mari cluburi din Capitala, Dinamo, Steaua si Rapid.

Una dintre cauze este reprezentata de faptul ca jucatorii nu si-au primit banii la timp ori au fost penalizati din cauza rezultatelor negative.

'Dati-ne banii', a pus punctul pe 'i' dinamovistul Adrian Cristea. Raspunsul presedintelui Cristi Borcea a venit cu promptitudine: 'El o sa isi ia restantele in februarie'. La randul sau, George Copos a privit ingrozit cum Rapidul invinge la Iasi si acum este obligat sa dea prime giulestenilor. Probleme sunt si la alte echipe, printre care Poli Iasi si Buzau. Acestea doua sunt la un pas de desfiintare.

Fotbalistii de la granzii Steaua, Dinamo si Rapid incep vacanta cu o mare nemultumire in ceea ce priveste capitolul financiar.

Patronii celor trei echipe parca s-au inteles si, in ultima perioada, au 'uitat' sa isi achite integral datoriile fata de jucatori. Fie ca este vorba de salarii, fie ca este vorba despre primele de joc, banii intarzie sa intre in conturi.

Pana in week-end-ul care abia s-a incheiat, Cristi Borcea si George Copos puteau invoca seria de meciuri fara victorie. Insa, Dinamo si Rapid s-au impus in runda a 17-a in fata lui FC Arges si respectiv Poli Iasi. Gigi Becali mai are o 'scapare'. Steaua joaca abia astazi cu Unirea Urziceni. Potrivit unor informatii aparute inaintea meciului cu FC Arges, dinamovistii erau obligati sa invinga sambata pentru a li se debloca primele in valoare de 20.000 de euro.

'Cainii' inregistrasera doua infrangeri consecutive, iar tensiunea atinsese cote maxime dupa ce Pulhac, Torje, Ropotan, Lucian Goian si Dragos Grigore au fost filmati petrecand pe o manea ce o ridica in slavi pe Steaua. Dinamo s-a mobilizat si a reusit sa treaca de pitesteni.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.