Portughezul va primi marti trofeul de cel mai bun fotbalist european pe 2008, insa ,'The Sun' l-a anuntat cu trei zile mai devreme.

Balonul de Aur al Europei pe 2008 va fi anuntat in mod oficial maine, dar se stie deja ca portughezul Cristiano Ronaldo este cel care va intra in posesia lui, iar asta pentru ca jurnalistii de la 'France Football', publicatia care decerneaza trofeul, s-au grabit sa mearga la sfarsitul saptamanii trecute la Manchester, pentru a-i face starului lusitan fotografiile pentru revista.

Vizita lor nu a trecut insa neobservata, iar tabloidul londonez 'The Sun' s-a grabit sa anunte stirea cu trei zile mai devreme, mai ales ca Ronaldo primeste Balonul la 40 de ani dupa ce el a fost castigat pentru ultima oara de un jucator al lui Manchester United, George Best.

Reactiile nu au intarziat sa apara, iar argentinianul Barcelonei, Lionel Messi, si el unul dintre candidati la castigarea trofeului, a spus: 'A castigat Liga Campionilor si este normal sa primeasca acest trofeu'.

Pe de alta parte, vedeta de pe Old Trafford declara cu emfaza: 'Sunt primul, al doilea si al treilea cel mai bun fotbalist din lume.

Totusi, mai sunt si alti candidati buni, precum Kaka, Lionel Messi si Fernando Torres'.

Drept pentru care el solicita clubului o marire a salariului, care acum se cifreaza la aproape 3,4 milioane de dolari pe saptamana, fapt care l-a facut pe David Beckham sa critice retribuirea exagerat de mare a tinerilor jucatori, Ronaldo avand doar 23 de ani.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.