Inotatoarea care se retrasese dupa JO de la Beijing a decis sa ia startul la Europenele de la Rijeka.

Esecul de la Beijing, unde nu a reusit sa urce pe podium in nici una dintre cele trei probe in care a luat startul, a indarjit-o pe campioana olimpica de la Atena, Camelia Potec.

Dupa aproape trei luni de gandire, sustinuta si de antrenorul francez Phillippe Lucas, inotatoarea romana a decis ca nu este momentul sa-si incheie activitatea competitionala.

Astfel, Cami si-a reluat antrenamentele la Canet (Franta), acolo unde s-a pregatit pentru Olimpiada, ea intentionand sa participe la Europenele in bazin scurt de la Rijeka, programate la mijlocul acestei luni.

Ca si in China, Potec va concura la intrecerile continentale in toate cele trei probe: 200, 400 si 800 m liber, ea urmand sa fie singura romanca prezenta la aceasta competitie.

Principalul obiectiv al lui Potec este insa mai indepartat: Mondialul de anul viitor. 'Eu si Cami am fixat ca obiectiv sa urcam, in 2009, pe podiumul mondial la 800 metri liber', a declarat antrenorul francez, Phillippe Lucas, pentru cotidianul 'Le Figaro'.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.