Antrenorul Stelei, Dorinel Munteanu, a declarat, sambata, ca meciul cu Unirea Urziceni nu va fi usor, dar se bazeaza pe determinarea si dorinta de victorie a elevilor sai, care pot invinge formatia lui Dan Petrescu, pe care il considera antrenorul momentului in Liga I.
"Intalnim liderul la zi al Ligii I. Ma bazez pe determinarea si pe dorinta noastra de victorie. Ne pregatim pentru o victorie. Cred ca Dan Petrescu este cel mai bun antrenor din Liga I, chiar tehnicianul anului. A avut liniste la echipa si a avut si rezultate", a spus Dorinel Munteanu in cadrul unei conferinte de presa.

Tehnicianul ros-albastrilor a precizat ca la meciul cu formatia ialomiteana nu va putea conta pe Golanski si Szekely, care sunt accidentati: "Am probleme si nu stiu nu stiu ce solutie sa gasesc pentru postul de fundas dreapta. Ne asteapta un meci in campionat si unul in Liga Campionilor pe care vreau sa le abordam cu seriozitate. E o presiune la echipa din punct de vedere al rezultatelor, puteam sta mai linistiti ce-i drept".

Meciul Steaua-Unirea Urziceni, din etapa a 17-a a Ligii I, se va disputa, luni, de la ora 20:30.

Referitor la faptul ca Mirel Radoi a declarat pentru revista oficiala a clubului ca doreste sa plece de la Steaua la o formatie din strainatate, Dorinel Munteanu a afirmat: "Faptul ca Radoi vrea sa plece se stie de mai mult timp. Si-a exprimat dorinta sa plece, pentru ca el considera ca a dat totul pentru echipa. Se gandeste ca daca va pleca, ar vrea sa o faca cu doua victorii, una in campionat si una care sa asigure calificarea echipei in Cupa UEFA".

Intrebat ce parere are despre posibilul transfer al lui Nicolae Dica la campioana CFR Cluj, Munteanu a raspuns ca fostul numar zece din Ghencea ar fi avantajat de sosirea la formatia ardeleana: "Ar fi un castig pentru Dica sa ajunga la CFR Cluj. Si in cazul sau s-a dovedit ca nu e asa usor sa rezisti in strainatate. Toti jucatorii din Liga I vor sa evolueze in strainatate, dar e greu sa faci fata acolo".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.