Fundasul lui Dinamo, Lucian Goian, a declarat, vineri, agentiei NewsIn, ca nu ii poate reprosa antrenorului Mircea Rednic ca nu a intervenit in favoarea sa si conducerea l-a pus pe lista de transferuri dupa ce a petrecut dupa infrangerea din meciul cu FC Brasov

"Nu am apucat sa vorbesc cu nimeni din Consiliul de Administratie, astept sa imi dea cineva un telefon si sa ma anunte, dar daca nu se intampla o sa sun eu sa vad ce au de spus. Daca dupa tot ce s-a intamplat, eu am fost gasit tap ispasitor... Nu pot sa zic mai multe. Atat timp cat conducerea tehnica nu a avut nimic sa imi reproseze in acest tur de campionat fata de modul in care m-am pregatit si de cum am jucat, e un lucru foarte bun. Totusi, se pare ca acest lucru nu a contat si am fost gasit vinovat", a spus Goian.

Intrebat daca are sa ii reproseze ceva antrenorului Mircea Rednic, Goian a raspuns: "Domnul Rednic nu avea ce sa faca, dar nu am ce sa-i reprosez, pentru ca a fost supercorect fata de mine si pentru acest lucru il respect. El mi-a zis intotdeauna sa ma pregatesc si eu am facut-o cat am putut de bine. A fost multumit de mine, mi-a acordat sanse, iar eu nu l-am dezamagit, si de asta pot sa spun ca sunt mandru. Acum nu imi mai ramane decat sa imi caut o echipa dupa ce vorbesc cu oficialii. Ramane de vazut daca e cineva interesat de mine".

Fundasii lui Dinamo, Cristian Pulhac si Lucian Goian, au fost pusi pe lista de transferari, in timp ce Gabriel Torje si Adrian Ropotan au primit un ultim avertisment din partea conducerii in urma episodului in care cei patru au fost surprinsi petrecand dupa infrangerea cu FC Brasov.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.