Capitanul Stelei, Mirel Radoi, a declarat ca obiectivul sau primordial este sa se transfere la un club din strainatate, dar a precizat ca inainte de acest lucru isi doreste sa castige titlul alaturi de formatia din Ghencea, deoarece "blazonul trebuie respectat"

"Sicer sa fiu, principalul meu obiectiv este acela de a reusi un transfer instrainatate. Sper, in acelasi timp, ca Steaua sa devina campioana. Pana acum a fost un sezon destul de urat. N-am castigat foarte multe meciuri la rand si nu e bine deloc. Avem 50 la suta sanse sa castigam titlul. Trebuie sa luptam pentru asta. Noi avem mereu acest obiectiv si trebuie sa ne respectam blazonul", a spus Mirel Radoi, citat de NewsIn.

Internationalul a adaugat ca banderola de capitan al Stelei il obliga sa fie atent si fata de coechipierii sai: "Tocmai, pentru ca port banderola de capitan trebuie sa imprim coechipierilor o stare de concentrare si dorinta la fiecare meci. Daca eu nu sunt concentrat, ce exemplu pot avea colegii mei?".

Mirel Radoi a participat vineri la lansarea revistei oficiale a Stelei, intitulata FCSB Magazine. Alatri de capitanul ros-albastrilor, la evenimentul care a avut loc la magazinul Diverta din Bulevardul Magheru au mai participat fotbalistii Dorin Goian, Ovidiu Petre si Tiago Gomes, precum si foste glorii din Ghencea, Toni Dobos, Daniel Prodan, Miodrag Belodedici si Basarab Panduru, care au oferit autografe fanilor. De asemenea, au mai fost prezenti presedintele Valeriu Argaseala si vicepresedintele Iulian Ghiorghisor.

FCSB Magazine propune, pe langa o noua formula grafica la nivel premium, cu hartie de calitate superioara si coperti tip glossy, o abordare unica, orientata spre informatii in premiera. Revista cuprinde 100 de pagini color, la un pret de numai 7,99 lei.

Referitor la partida cu Unirea Urziceni, presedintele Stelei, Valeriu Argaseala, a afirmat: "Va fi un meci greu, Unirea este formatia de pe primul loc, iar daca este acolo inseamna ca merita acest lucru din punct de vedere matematic".

Argaseala a precizat ca nu se teme de o reactie dura a fanilor, care se afla in conflict cu patronul Gigi Becali dupa incidentele de la partida cu FC Timisoara: "Suporterii vor reactiona foarte bine la acest meci, am discutat cu ei si nu vor fi probleme. Am mai vorbit cu cei de la FRF, cu cei de la Jandarmerie, mi-au dat asigurari ca nu vor fi probleme la acest meci".

Oficialul stelist a mai afirmat ca 30 de suporteri nu vor putea sa intre pe stadionul din Ghencea dupa ce au aprins torte la meciurile cu FC Timisoara si Bayern Munchen, cel din urma disputat marti, pe stadionul Allianz Arena: "Problema este cu cei 30 de fani care au aprins torte la Bucuresti si la Munchen. Au fost identificati si nu vor putea intra pe stadion, au accesul interzis".

Meciul Steaua-Unirea Urziceni, din etapa a 17-a a Ligii I, se va disputa, luni, de la ora 20:30.
In incheiere, Argaseala i-a ironizat pe jucatorii dinamovisti care au canta o manea dedicata ros-albastrilor: "Apreciez faptul ca au cantat despre Steaua. Inseamna ca Steaua e o echipa cunoscuta".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.