Fundasii lui Dinamo, Cristian Pulhac si Lucian Goian, au fost pusi pe lista de transferari, in timp ce Gabriel Torje si Adrian Ropotan au primit un ultim avertisment din partea conducerii in urma episodului in care cei patru au fost surprinsi petrecand dupa infrangerea cu FC Brasov, relateaza NewsIn

"Consiliul de Administratie al FC Dinamo nu poate accepta atitudinea neprofesionista a jucatorilor Cristian Pulhac, Lucian Goian, Gabriel Torje si Adrian Ropotan, surprinsi intr-o postura care a adus prejudicii de imagine clubului din Soseaua Stefan cel Mare. Pe langa sanctionarea financiara a celor patru jucatori, conform Regulamentului Intern, Consiliul de Administratie al FC Dinamo a hotarat urmatoarele: Cristian Pulhac si Lucian Goian au fost pusi pe lista de transferuri, iar Gabriel Torje si Adrian Ropotan au primit un ultim avertisment, la prima abatere disciplinara vor fi pusi si ei pe lista de transferuri", se arata in comunicatul emis pe site-ul oficial al clubului.

De asemenea, CA de la Dinamo le atrage atentia tuturor fotbalistilor din Stefan cel Mare, indiferent de numele acestora, ca la prima abatere disciplinara vor fi exclusi din lot.

Dupa infrangerea de la Brasov, Cristian Pulhac, Adrian Ropotan si Gabriel Torje, insotiti de trei domnisoare, au fost surprinsi pe o inregistrare video petrecand in apartamentul fostului jucator al lui FC Timisoara. Astfel, cei trei ascultau muzica la laptop, iar melodia pe care au cantat si dansat a fost o manea lansata de un solist dupa ce Steaua a reusit calificarea pentru prima data in grupele Ligii Campionilor, "Steaua e numai una".

Cei trei jucatori dinamovisti au fost amendati de oficialii clubului cu cate 5.000 de euro fiecare, pentru ca dupa partida de sub Tampa au sarbatorit ziua celui din urma cu bauturi alcoolice si "manele la maxim".
Fundasul Lucian Goian a fost cel de-al patrulea dinamovist care a luat parte la petrecerea data acasa de Torje, insa el nu a fost amendat deocamdata de sefii clubului, din cauza faptului ca s-a vazut foarte putin in imaginile respectivului film.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.