Romancele Steluta Duta (46 de kilograme) si Adriana Hosu (86 de kilograme) s-au calificat, vineri, in finalele Campionatului Mondial de box feminin de la Ningbo (China), informeaza NewsIn

In semifinale, Duta a invins-o pe filipineza Josie Gabucp, scor 7-5. In ultimul act, romanca, medaliata cu argint la precedenta editie a mondialeleor, o va intalni pe indianca M.L. Mary Kom.

Adriana Hosu, medaliata cu bronz la Mondialele din 2006, s-a impus in semifinale in fata chinezoaicei Zhang Li Na. In finala, Hosu o va intalni pe turcoaica Yarali Semsi.

Cealalta romanca prezenta in semifinale la categoria 80 de kilograme, Paraschiva Fetti, a fost invinsa de chinezoaica Li Jin Zi, scor 9-0.

Lotul Romaniei deplasat la acest turneu final a fost compus din: Steluta Duta (46 kg), Lidia Ion (48 kg), Diana Timofte (50 kg), Denisa Amza (52 kg), Papita Sabina (54 kg), Iulia Navacioiu (60 kg), Larisa Rosu (63 kg), Luminita Turcin (75 kg), Paraschiva Fetti (80 kg), Adriana Hosu (86 kg).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.