Oficialul rapidist Grigore Sichitiu a declarat, vineri, la Iasi, ca spera intr-o victorie in partida cu Poli Iasi, care sa mentina echipa pregatita de Jose Peseiro in lupta pentru locul secund, care permite accederea in Liga Campionilor, transmite corespondentul NewsIn

"La titlu este foarte greu sa ne gandim, dar la locul 2 sunt sanse si avem nevoie de trei puncte in Copou pentru a ne mentine in grafic pentru locul de Liga Campionilor. Meciurile cu Poli Iasi au fost extrem de interesante de fiecare data, sunt convins ca si acum va fi foarte greu, pentru ca gazdele au nevoie de trei puncte, fiind pe un loc retrogradabil. Eu sper insa sa mentinem traditia rezultatelor bune in meciurile cu Iasiul si sa luam toate punctele", a declarat Sichitiu la sosirea la Iasi.

Oficialul giulestean a dezmintit faptul ca la Rapid ar fi o disputa intre jucatorii romani si cei straini: "Credeti-ma, nu este nicio disputa intre jucatori. Poate avem probleme la Rapid, dar ele sunt de cu totul alta natura. Nu sunt divergente in vestiar".

Partida Politehnica Iasi-Rapid, din etapa a 17-a a Ligii I, ultima a turului de campionat, se va disputa sambata, de la ora 16:00.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.