Echipajul Bogdan Marisca/ Sebastian Itu, pe Mitsubishi Evo 7, a castigat Raliul Mobil Siromex de la Baia Mare, a doua etapa a Campionatului National de raliuri. In clasamentul general al Raliului, Marisca/Itu au fost urmati de Dan Gartofan/Dorin Pulpea, pe Subaru Impreza, si de Romulus Preda/ Mihai Sandu, pe Mitsubishi Evo 7. Dintre cele 42 de echipaje care au luat startul 14 au abandonat. Printre abandonuri se numara si cele ale lui Mihai Leu si Titi Aur.

Din pacate, competitia a fost pigmentata cu mai multe evenimente grave. Echipajul invingator Marisca/Itu a fost implicat intr-un incident provocat de niste spectatori care au legat de-a curmezisul drumului un cablu, ceea ce a dus la craparea parbrizului masinii pilotate de cei doi sportivi. De asemenea, un spectator care a patruns pe traseu in timpul desfasurarii celei de-a patra probe a fost acrosat de una dintre masinile aflate in concurs, fiind transportat de urgenta la spital, unde s-a constatat ca are o gamba fracturata si contuzii la cap.
In urma acestei etape, Dan Gartofan conduce in clasamentul general, cu 18 puncte acumulate in primele doua etape, el fiind urmat de Bogdan Marisca (16), Emanuel Ilina (11) si Daniel Ungur (8).


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.