Antrenorul gruparii FC Brasov, Razvan Lucescu, a declarat astazi ca echipa sa trebuie sa obtina victoria in meciul contra formatiei FC Timisoara, in conditiile in care elevii sai au de recuperat multe puncte pierdute in celelalte etape.

'Trebuia sa adunam mai multe puncte pana acum, nu am facut-o, dar am aratat un fotbal bun, ne-am creat foarte multe situatii de joc.

Foarte multe din meciurile noastre au fost apreciate. Am obtinut o victorie etapa trecuta, contra lui Dinamo, care confirma ca suntem o echipa in crestere si ne da dreptul sa mergem la Timisoara cu ganduri mari', a spus Lucescu.

Tehnicianul a reamintit ca Timisoara ar fi trebuit sa ocupe locul 2 in Liga I daca gruparea de pe Bega ar fi avut in cont cele sase puncte care i-au fost retrase de catre FRF ca urmare deciziei FIFA. 'E un meci foarte interesant pe care il astept cu foarte mare nerabdare.

E un joc la Timisoara unde atmosfera e fantastica. Echipa lor este foarte disciplinata, cu o putere de lupta extraordinara. In permanenta au stiut sa faca fata presiunii adversarului, au fost capabili in momentele dificile sa intoarca situatia in favoarea lor, iar Dusan Urhin e un antrenor extraordinar din punctul asta de vedere', a continuat Lucescu sirul aprecierilor la adresa gruparii de pe Bega.

Lucescu a rememorat si evenimentul de acum doi ani, atunci cand a castigat Cupa Romaniei cu Rapid chiar impotriva lui FC Timisoara: 'E una din amintirile cele mai frumoase din viata mea, intreaga atmosfera a fost superba, interesul, coregrafia, meciul, noi venind in postura de echipa oaspete.

Stiam ca este si ultimul meu joc la Rapid si s-a creat o atmosfera puternica in jurul meu, iar acel final va ramane poate cea mai frumoasa zi din viata mea. Timisoara mi-a purtat noroc atunci si sper sa fie la fel si acum'.


Despre autor:

Realitatea

Sursa: Realitatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.